Sesiunea „Soluţii integrate pentru dezvoltarea urbană în contextul implementării politicii de coeziune 2014 – 2020”

Sesiunea „Soluţii integrate pentru dezvoltarea urbană în contextul implementării politicii de coeziune 2014 – 2020”, 25-26 noiembrie 2016, Târgovişte

Organizatori: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Călăraşi, în colaborare cu Centrul de Geografie Regională al Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca

Sesiunea de informare, organizată la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa din municipiul Târgovişte, a reunit personalităţi ale vieţii academice din Cluj-Napoca şi Bucureşti, studenţi, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din Regiunea de dezvoltare Sud Muntenia.

Sesiunea de informare a avut ca scop:
1. Analizarea şi identificarea de soluţii integrate pentru dezvoltarea urbană durabilă, în contextul implementării politicii de coeziune 2014-2020 şi a Programului Operaţional Regional 2014–2020.
2. Sprijinirea oraşelor inteligente (obiectiv programatic al UE, inclus în Strategia Europa 2020) şi transformarea lor cu ajutorul soluţiilor inovatoare, pentru a crea un sistem mai eficient de gestionare, utilizare şi sustenabilitate a spaţiilor urbane.

Află mai multe:
Sesiunea „Soluţii integrate pentru dezvoltarea urbană în contextul implementării Politicii de coeziune 2014 – 2020”

Related Articles