CGR la Noaptea Cercetătorilor Europeni

CGR la Noaptea Cercetătorilor Europeni

Noaptea Europeană a Cercetătorilor reprezintă un eveniment de popularizare a științei în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene, în cadrul acțiunilor Marie Skłodowska-Curie din proiectul cadru Horizon 2020, prin care publicul larg poate veni în contact direct cu ceea ce înseamnă să fii cercetător și să faci cercetare. Prin proiectul Science4future-II, implementat de Universitatea Babeș-Bolyai, alături de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (Cluj-Napoca), Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, o nouă ediție a acestui eveniment are loc, în Cluj-Napoca, în această toamnă.

Noaptea Cercetătorilor Europeni va avea loc în 30 septembrie 2022, orele 13:00-23:45, în Cluj-Napoca, în zona Cluj Arena, Platoul de lângă Tribuna 2 și Casino – Centru de Cultură Urbană.

Printre participanții la această ediție va fi prezent și Centrul de Geografie Regională, alături de alte centre de cercetare ale Universității Babeș-Bolyai. Oricine este interesat de domeniul cercetării și rezultatele unor cercetări realizate în România este binevenit să interacționeze cu lumea științei.

Află mai multe:

Noaptea Cercetătorilor Europeni – Science4Future-II Cluj-Napoca 2022 (Facebook)

Noaptea Cercetătorilor Europeni, proiectul Science4Future-II

 

Related Articles