RSS FEED

RSS CGR

 • Cât de participativă este bugetarea participativă … cu Adrian Dohotaru 04/11/2022
  Cât de participativă este bugetarea participativă … cu Adrian Dohotaru Ediţia din luna noiembrie 2022 a Întâlnirilor CGR l-a avut ca invitat pe Adrian Dohotaru, cercetător-activist pe teme ecologice şi sociale. Subiectul discuțiilor din această ediţie a fost bugetarea participativă.... The post Cât de participativă este bugetarea participativă … cu Adrian Dohotaru appeared first on […]
  cgr
 • Reflecţii asociate bugetării participative într-o nouă ediţie a Întâlnirilor CGR 31/10/2022
  Reflecţii asociate bugetării participative într-o nouă ediţie a Întâlnirilor CGR Întâlnirile CGR vor fi reluate în luna noiembrie 2022 cu propunerea unui subiect de interes pentru orice comunitate locală – bugetarea participativă, un topic dezbătut cu Adrian Dohotaru, activist civic... The post Reflecţii asociate bugetării participative într-o nouă ediţie a Întâlnirilor CGR appeared first on […]
  cgr
 • Popularizarea științei în rândul publicului larg 06/10/2022
  Popularizarea științei în rândul publicului larg În 30 septembrie 2022, între orele 13:00-24:00, în zona Cluj Arena, Centrul de Geografie Regională a participat, alături de alte entități cu activități în cercetare, la evenimentul în aer liber Noaptea Cercetătorilor Europeni 2022.... The post Popularizarea științei în rândul publicului larg appeared first on CGR.
  cgr
 • CGR la Noaptea Cercetătorilor Europeni 18/09/2022
  CGR la Noaptea Cercetătorilor Europeni Noaptea Europeană a Cercetătorilor reprezintă un eveniment de popularizare a științei în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene, în cadrul acțiunilor Marie Skłodowska-Curie din proiectul cadru Horizon 2020, prin care publicul larg poate veni în... The post CGR la Noaptea Cercetătorilor Europeni appeared first on CGR.
  cgr
 • Practică în Ținutul Pădurenilor, 9-12 mai 2022 06/08/2022
  Practică în Ținutul Pădurenilor, 9-12 mai 2022 În intervalul 9-12 mai 2022 a avut loc o nouă ediție a practicii de planificare teritorială organizată de Centrul de Geografie Regională, la care au participat studenţi ai Facultăţii de Geografie, de la... The post Practică în Ținutul Pădurenilor, 9-12 mai 2022 appeared first on CGR.
  cgr
 • Servicii actualizare documente strategice suport – PATJ județ Maramureș 06/08/2022
  Servicii actualizare documente strategice suport – PATJ județ Maramureș Perioadă: 15.03.2022 – 15.09.2022 Beneficiar: Consiliul Județean Maramureș Elaboratori: SC Aedilis Proiect SRL, Universitatea Babeş-Bolyai – Facultatea de Geografie Director proiect din partea UBB: Conf. univ. dr. Iuliu Vescan Reactualizarea PATJ... The post Servicii actualizare documente strategice suport – PATJ județ Maramureș appeared first on CGR.
  cgr
 • Anunţ: Practică de planificare teritorială în Ţinutul Pădurenilor, 9-13 mai 2022 21/04/2022
  Practică de planificare teritorială în Ţinutul Pădurenilor, 9-13 mai 2022 În perioada 9-13 mai 2022, Centrul de Geografie Regională din cadrul Facultății de Geografie vă aşteaptă la o nouă ediţie a practicii de planificare teritorială, în Ţinutul Pădurenilor. Pentru mai... The post Anunţ: Practică de planificare teritorială în Ţinutul Pădurenilor, 9-13 mai 2022 appeared first […]
  cgr
 • Percepţii asupra planificării „inteligente” din Timişoara 18/03/2022
  Percepţii asupra planificării „inteligente” din Timişoara Plecând de la experiența deținută în planificare urbană, lector dr. Sorin Pavel, invitatul Întâlnirilor CGR, a suscitat atenția participanților cu o prezentare asociată dinamicii unor fenomene teritoriale din Timișoara. Acesta a evidențiat, prin exemple... The post Percepţii asupra planificării „inteligente” din Timişoara appeared first on CGR.
  cgr
 • Timişoara: între „dezvoltare în forţă” şi „dezvoltare inteligentă” 07/03/2022
  Timişoara: între „dezvoltare în forţă” şi „dezvoltare inteligentă” Ediţia din luna martie a Întâlnilor CGR propune publicului interesat de problematica dezvoltării teritoriale o discuţie asociată provocărilor lansate de autorităţile locale din municipiul Timişoara. Invitatul acestui eveniment este lector dr. Sorin... The post Timişoara: între „dezvoltare în forţă” şi „dezvoltare inteligentă” appeared first on CGR.
  cgr
 • Dezvoltare teritorială, cu sau fără planificare? 10/12/2021
  Dezvoltare teritorială, cu sau fără planificare? Cea de-a 22-a ediție a Întâlnirilor CGR l-a avut invitat pe prof. univ. dr. Nicolae Popa, cadru didactic al Departamentului de Geografie, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie de la Universitatea de Vest din Timişoara... The post Dezvoltare teritorială, cu sau fără planificare? appeared first on CGR.
  cgr